Töltödj fel!

Töltödj fel

meditacio

Meditáció

lapozo

A Zarándok útja

olvasson bele könyvembe

Köszönöm, hogy ellátogatott megújult weboldalunkra. Szeretném figyelmébe ajánlani gyógyterápiánkat, a SPECIÁLIS GERINCMASSZÁZST, mint egészségmegőrző, valamint egészség helyreállító terápiát. 

Több mint tíz éve édesapám gerincsérve „késztetett” a hazai masszázsfajták tanulmányozására. Először svéd-, majd gyógymasszőri iskolát végeztem, többek között dolgoztam kórházban és fürdőben. Folyamatosan próbáltam magam továbbképezni, rengeteg fajta masszázstechnikát, manuálterápiás eszközt sajátítottam el és alkalmaztam. Időt, energiát és pénzt nem kímélve elmentem különböző tanfolyamokra, kezelésekre, és amit jónak találtam megtartottam. 

Azokat az elemeket, melyek kézre álltak, sőt mellette hatékonyak is voltak, tovább finomítottam és fejlesztettem, majd egyetlen masszázsrendszerbe ötvöztem. 

Módszeremet „Speciális Gerincmasszázs” -nak neveztem el. A közel húsz éves visszajelzések alapján nagyon hatékony, fájdalommentes és kellemes érzést nyújtó módszer.

Böngéssze oldalunkat, válogasson kedvére termékeinkből a webáruházunkban és jöjjön el hozzánk, próbálja ki a Speciális Gerincmasszázst !

Szeretettel üdvözli Önt:

GYŐRI ZSOLT
Természetgyógyász-Gerincterapeuta

 


 

Ezúton értesítek mindenkit, hogy továbbra csak a +36 20 444 7 111 számon vagyok elérhető. Illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen,
vagy:  .

 Tisztelettel: Zsolt